• Minimal Panic @ Tuinparkfestival op Amstelglorie 6 juli 2019 | Jouw keuze uit ons repertoire!

  Op zaterdag 6 juli a.s., tijdens het gratis festival “Reuring in het Groen” op tuinpark Amstelglorie, zal MINIMAL PANIC  in een semi-akoestische setting diverse songs uit de 7 sets ten gehore brengen. Dit alles zal plaatsvinden in de tuin van onze bassist Frank; Elzenlaan 189  

  Dit keer dus geen elektronische drums, vette bassen, scheurende gitaren en gierende synthesizers, maar…. meezingen met de tuinkabouters!

  MINIMAL PANIC\ bestaat eigenlijk al meer dan 25 jaar, maar in de huidige samenstelling pas 4 jaar. We hebben er altijd voor gekozen om herkenbare songs te brengen uit de hele historie van de popmuziek (‘van Elvis tot Caro Emerald’). Dit keer niet versterkt in het clubhuis van Amstelglorie, maar semi-akoestisch op de tuin, net als de afgelopen 2 edities van Reuring in het groen.

  Bij de ingang van Amstelglorie én op de tuin van onze bassist Frank komt onze setlist te hangen (Elzenlaan 189). Uit dit repertoire voor deze dag kun je een song kiezen en noteren op een whiteboard, welke hiernaast hangt. Deze verschillende samengestelde sets brengen wij dan per sessie (13:30, 15:00, 16:30, 17:30 uur) ten gehore op basis van jullie keuzes!

  Kom gezellig even langs, hoor bekende nummers, zing lekker mee!

  Wij spelen niet ieder uur, maar 4 keer een set! Als je geluk hebt, kun je een verzoeknummer aanvragen!

  Tot ziens op Elzenlaan 189.

  Muzikale groet,
  Bert, Frank, Rob, Gerard, Sandra en Ingrid