De bandleden

Rob Rietel: Gitaar / Zang

Rob Rietel

Gitarist/zanger Rob Rietel: de gitarist met kennis van iedere muziekstijl. Rob is in bezit van enkele bijzondere gitaren en beschikt over een volle, warme, Springsteen-achtige stem die aanvoelt als een warme jas…

Frank Jonkhoff: Bas / Zang

Frank

Bassist/zanger Frank Jonkhoff: deze oude rocker legt samen met de drummer een stevige basis onder de muziek en is nog zeer verknocht aan zijn legendarische Framus-bas. Hij neemt als een goed geoliede diesel de lagere zangpartijen voor zijn rekening.

Gerard Wiersma: Drums / Zang

gerard

Drummer/zanger Gerard Wiersma: een door de wol geverfde drummer. Hij heeft zijn oude drumkit enige jaren terug verruild voor een digitaal drumstel.

Bert Heggie: Keyboards

bert

Toetsenist Bert Heggie: een virtuoze toetsenist die de band muzikaal in toom probeert te houden. Neemt tevens de PA van de band voor z’n rekening en zingt als enige (gelukkig!) niet …

Sandra Schulting: Zang

sandra

Zangeres Sandra Schulting: zingt al geruime tijd in een popkoor en neemt in de band de hogere zangpartijen voor haar rekening. Naast zingen is fotografie haar grote hobby.

Ingrid Aarssen: Zang

ingrid

Zangeres Ingrid Aarssen: zingt in hetzelfde popkoor als Sandra en Gerard en neemt een steeds groter deel van de zangpartijen voor haar rekening. Ingrid is bovendien een steeds beter wordende langeafstandsloopster!

Minimal Panic in de pauze